Veel kansen en mogelijkheden

Wij zijn geen dertien in een dozijn bedrijf. En daarom is jouw werk nooit 'standaard'. Starter of ervaren medewerker? Bij ons ben je niet zo snel uitgeleerd. Al onze medewerkers starten via Connect. Na een uitzend- of detacherinsperiode is er de intentie om je in dienst te laten treden bij TCR. Daarnaast kennen wij ook leer-werktrajecten. Wil je daar meer over weten? Neem contact  op met onze specialist.

Christiènne over werken bij TCRTCR is een organisatie waar ontwikkeling in zit. Ontwikkeling in groei, in de voertuigen en hun techniek en in zijn medewerkers. Bij TCR kun je leren omdat de organisatie leert. We leren van fouten, maar we leren ook van elkaar. De kennisoverdracht door Leermeesters maakt het dat gepassioneerde hobbyisten, professionals zijn geworden. HR stimuleert die groei en ontwikkeling door samenwerking. Samen maak je een organisatie, dat doe je niet alleen.

Laat je inspireren

Wij hebben een divers bedrijf. Dit vind je terug in de verhalen van onze mensen. 
 • Erwin over werken bij TCR

  Erwin is met zijn 18 jaar de jongste medewerker bij TCR en kan naar eigen zeggen nog heel veel bijleren. Naast zijn werk studeert hij ook om zich verder in dit vak te verdiepen. 

  "Als je hier wil werken moet je niet bang zijn om vies te worden. Als je daar niet tegen kan, hoor je hier niet thuis. Zelf vind ik het een gezellig bedrijf waar je altijd wel kan lachen. Uiteraard zijn we ook serieus als het moet." 

 • Jurian over werken bij TCR
  "Ik ben redelijk nieuw bij TCR, maar ben heel goed ontvangen hier". Jurian heeft weliswaar een technische achtergrond, maar niet in het rijdend materieel. "Voor mij zit de uitdaging in meerdere facetten. Zo weet ik nog weinig van elektrotechniek en hydrauliek, maar dat gaan ze mij hier leren". Jurian is namelijk gekoppeld aan een leermeester die hem van alles bij brengt.

  Verder vind Jurian het een fijn bedrijf: "Het is hier divers, maar de mensen zijn best close. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en daardoor wordt er goed samengewerkt."
 • Hugo over werken bij TCR
  Hugo is inmiddels een decenium werkzaam voor TCR. Hij is inmiddels plaatsvervangend voorman en heeft op bijna alle voertuigen werkzaamheden verricht.

  "Wat bij TCR anders is dan bij andere bedrijven is dat leren echt gestimuleerd wordt. Dit door middel van scholing, maar ook vooral training 'on-the-job'. Als leermeester vind ik het fijn om bij te dragen aan de ontwikkeling van onervaren medewerkers. Voor nieuwe medewerkers is het belangrijk om te weten dat het hier erg dynamisch en hectisch kan zijn. Daar moet je wel tegen kunnen. Verder is het bedrijf erg sociaal en gemoedelijk".
 • Michel over werken bij TCR
  Michel behoort inmiddels ook bij het meubilair van TCR. In de afgelopen dertien jaar heeft Michel verschillende functies bekleed, waaronder schilder, monteur en algemeen medewerker. In de laatste rol voelt Michel zich het prettigst. "Ik ben van alle markten thuis en dat komt goed uit in deze rol. Ik vind het fijn om allerlei verschillende werkzaamheden te doen."

  Michel vindt TCR een goed bedrijf. "Er wordt hier niet naar leeftijd gekeken. Zodoende krijgen oudere mensen ook een kans. En aan de andere kant hebben de jonkies hier echt een leermeester."
 • Christiènne over werken bij TCR
  TCR is een organisatie waar ontwikkeling in zit. Ontwikkeling in groei, in de voertuigen en hun techniek en in zijn medewerkers. Bij TCR kun je leren omdat de organisatie leert. We leren van fouten, maar we leren ook van elkaar. De kennisoverdracht door Leermeesters maakt het dat gepassioneerde hobbyisten, professionals zijn geworden. HR stimuleert die groei en ontwikkeling door samenwerking. Samen maak je een organisatie, dat doe je niet alleen.
 • Erik over werken bij TCR

  Erik is directeur van TCR. "Ik zie ons als een bescheiden en stabiel bedrijf in een dynamische omgeving op Schiphol. Als ik met onze mensen praat dan merk ik dat ze allemaal een enorm plezier hebben om aan de voertuigen te sleutelen: het liefst doen ze thuis ook niets anders dan dat. Na training op een bijzondere voertuiggroep in Oostenrijk stuurde de trainer een bericht naar ons dat hij ‘het vuur in de ogen zag’." Volgens Erik krijgen zijn collega's veel vrijheid. Dit draagt bij aan de werksfeer en klanttevredenheid. "Er is niets mooiers dan mensen te zien met passie voor hun vak".

 • Gert over werken bij TCR
  Gert loopt al decennia rond bij TCR. Ook hij heeft in deze jaren verschillende functies bekleed. Alles is samen te vatten in het 'regelen van zaken'. Dit op het gebied van onder andere veiligheid, kwaliteit, certificeringen en procedures. Gert is trots op de transformatie die de organisatie de afgelopen jaren heeft meegemaakt.
 • Annet over werken bij TCR

  "Het mooiste van mijn functie vind ik de combinatie van een dynamische wereld en interessante machines. Vooral op het platform is elke dag anders. Een chauffeur weer gerust op pad sturen, daar doe je het uiteindelijk voor".

  Annet werkt al ruim 16 jaar als monteur bij TCR. Ze is één van de de weinige vrouwelijke monteurs, maar dat deert haar niet. "In tegenstelling. Ik krijg altijd hele leuke reacties. En wat betreft de platte humor. Ik ben veel erger dan de mannen :-)". 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij TCR? Neem contact op met onze recruiter

Neem contact op