Trailer Construction & Repairing Nederland (TCR NL)

In 1984 startte een Belgische ondernemer TCR in de buurt van Brussel. De organisatie richtte zich op het ontwerpen, produceren en onderhouden van niet-gemotoriseerde voertuigen. Als snel groeide TCR en na een aantal overnames zette het in 1999 de huidige koers in. Inmiddels vind je TCR op meer dan 100 luchthavens, heeft het meer dan 800 medewerkers en is actief in 15 landen. 
Erik over werken bij TCR

Erik is directeur van TCR. "Ik zie ons als een bescheiden en stabiel bedrijf in een dynamische omgeving op Schiphol. Als ik met onze mensen praat dan merk ik dat ze allemaal een enorm plezier hebben om aan de voertuigen te sleutelen: het liefst doen ze thuis ook niets anders dan dat. Na training op een bijzondere voertuiggroep in Oostenrijk stuurde de trainer een bericht naar ons dat hij ‘het vuur in de ogen zag’." Volgens Erik krijgen zijn collega's veel vrijheid. Dit draagt bij aan de werksfeer en klanttevredenheid. "Er is niets mooiers dan mensen te zien met passie voor hun vak".

Veel meer dan een verhuurbedrijf

Onze klanten bestaan uit grote logistieke organisaties (afhandelaars) en luchtvaartmaatschappijen. Denk hierbij aan DHL, TNT, Menzies, British Airways, Air France KLM en United Airlines. Wij kunnen op het gebied van GSE in alle facetten ontzorgen. Zo kunnen wij naast de verhuur  en lease van onze voertuigen ook wagenparken beheren, financieringen aanbieden en ondersteunen bij onderhoud van het eigen wagenpark.

Waar wij in geloven

Passie

Bij TCR hebben wij de drive om geweldige dingen te bereiken. Zo zijn we er voor elkaar en gunnen het ieder om te slagen. We kennen een intrinsieke motivatie en hebben een grote interesse in ons werk. Dit alles vind je in een informele werkomgeving.

Integriteit

Wij gedragen ons volgens sterke ethische waarden. Dit houdt in dat het voor ons normaal is te reageren op onveilige of onethische acties. Wij stellen ons onpartijdig op en behandelen ieder op een eerlijke manier. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers een goede werk-privé balans hebben.

Verantwoordelijkheid

We leveren wat we beloven en voelen ons volledig verantwoordelijk voor onze beslissingen. Zo nemen we initiatief wanneer we denken dat we een positieve stap kunnen maken voor onze klanten, het bedrijf of onszelf. Hierin houden we onze besluitvorming effectief en correct. 

Ruimdenkend

Wij zijn ondernemers met een pragmatische benadering en we gebruiken onze creativiteit om oplossingen te vinden. We zijn bescheiden en willen graag van anderen leren. We accepteren dat we fouten maken en trekken hier lering uit. Zo delen we graag onze kennis met collega's. Als bedrijf willen we altijd blijven ontwikkelen en stimuleren de ontwikkeling van anderen. We begrijpen dat de wereld rijk is aan verschillende mensen. Dit respecteren en waarderen we ten zeerste.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij TCR? Neem contact op met onze recruiter

Neem contact op